10 december 2020 56 x bekeken
[us_image image=”9360″]

In deze nieuwe serie blogs vertelt Martijn van den Berg je regelmatig over nieuwe releases die eraan zitten te komen of net live zijn gezet. In deze blog lees je de releases van de maand december.

Voor de komende week staan op de planning: een link voor online meetings in klassikale sessies, het exporteren van je portfolio en meer inzicht in leeractiviteiten.

  1. Toevoegen van een link aan een klassikale sessie voor online meetings

Deze functionaliteit stond extra hoog op ons prioriteitenlijstje door corona, dus goed nieuws! Het maakt je leven makkelijker: je kunt nu links voor online meetings gemakkelijk toevoegen aan een klassikale sessie – en dan dus niet ergens verstopt in de omschrijving, zoals ‘vroeger’! De link wordt daarnaast automatisch meegenomen met het versturen van reminders. En voor hybride trainingen (combinatie klassikaal/online) kan de link met een fysieke locatie gecombineerd worden.

Kijk op Intercom voor meer informatie.

  1. Exporteren portfolio

Het exporteren van het portfolio hebben we makkelijker gemaakt voor lerenden. Zij kunnen vanaf nu in hun portfolio om een export vragen via een button. Daarna hebben zij een helder overzicht van al hun behaalde leeractiviteiten, inclusief datum, in Excel. Handig voor medewerkers die uit dienst gaan, stagiairs of gedetacheerde zorgprofessionals!

Kijk op Intercom voor meer informatie.

  1. Waar wordt een leeractiviteit gebruikt?

Beheerders hebben nu inzicht in waar een leeractiviteit voorkomt en ingezet wordt (bij welke leerpaden), dus als je iets wilt aanpassen in een leeractiviteit of er eentje wilt verwijderen, dan weet je waar dat effect heeft.

Wil je meer informatie? Neem dan contact op met onze Support experts!

Sneak preview! Groepenfunctionaliteit

Achter de schermen zijn we druk bezig met de ontwikkeling van de nieuwe groepenfunctionaliteit. Het is zo gaaf hieraan te werken om functionaliteit toe te voegen die beheerders veel tijdswinst gaat opleveren! Je hoeft dan niet meer per leerpad de verschillende afdelingen (of “organisatorische eenheden” in LearnLinq terminologie) of functies te koppelen, maar kunt bijvoorbeeld functies, specialismes, locaties en afdelingen in een groep plaatsen. Bij een leerpad geef je aan voor welke groepen dat leerpad relevant is, én kun je groepen gebruikers uitsluiten (denk hierbij aan personen, afdelingen of functies). Hierna krijgen de verschillende groepen die je geselecteerd hebt, het leerpad automatisch toebedeeld.


Meer weten?
Kijk op onze roadmap

Auteur


Martijn van den Berg

Tags : , , ,