18 mei 2017 19 x bekeken

Er zijn tal van redenen waarom een (bedrijfs) organisatie een Leer Management Systeem als LearnLinq nodig heeft. De belangrijkste 5 redenen zijn in deze blog samengevat.

E-learning is de toekomst

E-learning werd begint 21e eeuw gezien als het vervolg op de traditionele manier van leren. Door de sterke behoefte aan leren in het bedrijfsleven en de mogelijkheden van internettechnologie werd e-learning met name in het bedrijfsleven snel omarmd. E-learning is naast dat het een zeer flexibele leermethode is ook kostenbesparend. Vaak kan je het aantal klassikale trainingen reduceren met 50%. Met het Leer Management systeem LearnLinq heb je de mogelijkheid om E-learning in te kopen bij verschillende leveranciers of zelf E-learning te gaan ontwikkelen zonder dure trainingen te volgen of kennis te hebben van complexe software.

Leer Management Systeem helpt je bij het traceren van de voortgang en ontwikkeling van de medewerkers

LearnLinq geeft je de mogelijkheid om naast E-learning ook de voortgang van andere leervormen (zoals klassikale trainingen) te volgen. Via dashboards heb je in LearnLinq direct inzicht in de resultaten van je medewerkers en zie je wie nog trainingen moet volgen. Het is zelfs mogelijk om dit soort overzichten vanuit je Leer Management Systeem beschikbaar te stellen aan de managers binnen de organisatie zodat ook zij inzicht hebben in de opleidingsresultaten van hun team.

Wet en regelgeving vanuit de overheid

Naast dat bedrijven zelf steeds meer eisen stellen aan hun medewerkers, komen er ook steeds meer regels dat bedrijven verplicht om iets te doen aan trainingen, certificeringen en opleidingen. Dit zijn vaak trainingen en opleidingen die te maken hebben met “veiligheid”., Denk aan veilig werken met apparatuur of giftige stoffen, veiligheid voor patiënten etc. Met LearnLinq is het mogelijk om dergelijke opleidingseisen te koppelen aan de medewerkers zodat je als bedrijf en als medewerker tijdig notificaties ontvangt wanneer je niet voldoet aan bepaalde opleidingseisen. Daarnaast heb je met LearnLinq direct inzicht in de bekwaamheden en  certificeringen van je medewerkers. Wat handig is wanneer je bijvoorbeeld een audit krijgt of zich een calamiteit voor doet.

Robuuste rapportage met een druk op de knop

Complexe (Excel) sheets voor je cursusadministratie zijn niet meer van deze tijd. LearnLinq biedt de mogelijkheid om onoverzichtelijke en foutgevoelige sheets te vermijden en te werken met heldere rapportages. Met een Leer Management Systeem als LearnLinq kan je namelijk met één druk op de knop verschillende rapportages generen die je inzicht geven over de planning, wie welke opleidingen heeft behaald, nog moet behalen en welke opleidingen komen te verlopen.

Kosten efficiënte oplossing

Met een Leer Management Systeem als LearnLinq kan het rendement van uw opleidingsbudget verhoogd worden. Dit komt door de kostenbesparing die een Leer Management Systeem met zich meebrengt. Je bespaart met LearnLinq veel tijd met het organiseren van je trainingen en opleidingen dan wanneer je dit zou doen vanuit losse Excel sheets. Denk maar aan alle handelingen die nodig zijn om deelnemers in te plannen, bevestigingsmails te sturen, presentielijsten samen te stellen en resultaten op te slaan. Zo veel handmatige handelingen vraagt om fouten die die ook weer allemaal tijd kosten om te herstellen. Met LearnLinq is dit verleden tijd.

Leer Management Systeem LearnLinqLeer Management Systeem en compliance

Als je op zoek bent naar een Leer Management Systeem dat moet dienen als een totaaloplossing voor je cursusadministratie, job compliance management en E-learning? Dan is LearnLinq de oplossing voor jouw bedrijf.  Kijk voor meer informatie op www.learnlinq.com of neem contact op met dhr. J. Verheul van ons sales team via j.verheul@learnlinq.com of bel 0031 (0) 6 14 862 469.