26 maart 2019 25 x bekeken

Je wilt graag overstappen van je huidige LMS naar LearnLinq. Een keuze die op voorhand erg spannend lijkt. Je hebt veel onbeantwoorde vragen. Hoe moet dit? Wat gebeurt er met de data? Verlies ik dan alle opgebouwde leerhistorie? Geen paniek! Maak kennis met LearnLinq Safe Passage. Een programma speciaal ontwikkeld voor een vloeiende overgang. De overstap naar LearnLinq was nog nooit zo eenvoudig. In deze blog lees je de drie stappen richting nieuw leerplezier!

Klaar voor de start

Voordat we beginnen, maken wij graag kennis met jouw organisatie en het huidige LMS. Wij zijn benieuwd naar hoe jullie het LMS gebruiken en welke verwachtingen er zijn. Vervolgens doorlopen we de stappen van LearnLinq Safe Passage en wordt helder wat er moet gebeuren. Met deze introductie leggen we samen de basis voor het volgende onderdeel.

Nog even wachten…

Na de introductie gaan we een stapje verder. Ieder geslaagd project begint met een Plan van Aanpak. Een ervaren consultant stelt een gedegen plan op voor de overgang van jouw organisatie. De consultant brengt het huidige gebruik in kaart en bekijkt wat nodig is om jouw oude LMS zo soepel mogelijk te vervangen door LearnLinq. Met dit Plan van Aanpak wordt helemaal duidelijk welke stappen we doorlopen en wat dat inhoudt voor jullie organisatie. Je staat officieel aan de vooravond van jouw Safe Passage!

Let’s go!

De voorbereiding is afgerond. Het is duidelijk wat er moet gebeuren en hoe eenvoudig dit is. Oftewel: De hoogste tijd om over te stappen! Onze consultant zal zorgen voor een vlekkeloze uitvoer van het opgestelde Plan van Aanpak. Hierbij wordt dus altijd rekening gehouden met jouw specifieke wensen. Een geweldige manier om met de totale leerhistorie te beginnen aan een nieuw digitaal tijdperk!

Safe Passage

LearnLinq Safe Passage staat voor een vloeiende overgang van een huidig LMS naar LearnLinq. Ben je enthousiast geworden en wil je graag meer details weten? Dat kan! Neem contact op en start jouw Safe Passage!