3 maart 2020 43 x bekeken

In samenwerking met partners organiseren wij het het event voor bedrijven die “leren” leuker, makkelijker & leerzamer willen maken.

Trainingen, opleidingen, cursussen… je komt het binnen elk bedrijf wel tegen. Soms verplicht vanuit wet- of regelgeving, soms wenselijk om medewerkers te stimuleren of nodig om ze sneller inzetbaar te maken. Het behouden, binden en boeien van je medewerkers staat of valt met het aanbieden van (online) leren. Tijdens het event “leren met impact” laten wij jou zien hoe je (online) trainingen en opleidingen optimaal kunt inzetten om er het meeste uit te halen. Slimmer, makkelijker, leuker, en met IMPACT! Uiteraard sluiten we het programma af met een gezellige netwerkborrel in één van de mooiste zalen van het FC Utrecht stadion. Geloof mij, hier wil je bij zijn! Reserveer nu direct je plek voor jezelf en of je collega. Deelname is volledig gratis maar vol is vol.

Let op: helaas is deze bijeenkomst vanwege de coronamaatregelen geannuleerd. Heb je een vraag of wil je meer informatie? Bel naar Silvia (030-6383599) van afdeling Salessupport of stuur een mail naar learnlinq@noordhoff.nl.