5 februari 2020 431 x bekeken

Vorig jaar heeft de brancheorganisatie HISWA-RECRON in samenwerking met KiKK (voorheen Sociaal fonds) gekozen voor LearnLinq. Een online leeroplossing voor de gehele branche waar meerdere leerbedrijven een bijdrage in leveren. LearnLinq is leverancier van het leerplatform en werkt samen met RecreatieHero om specifieke content aan te bieden. Een prachtig project,  want zeg nou eerlijk: hoe vaak krijg je de kans om een gehele branche aan het online leren te krijgen? Vandaag blikken we kort terug op dit project. Wat is er tot dusver gerealiseerd en wat zijn de eerste ervaringen?

Wat is er tot dusver gerealiseerd?

De gezamenlijke leeromgeving is in oktober 2019 live gegaan en ondertussen maken al meer dan 100 MKB-bedrijven er gebruik van: één centrale online (LearnLinq) omgeving, gevuld met meer dan 150 online trainingen, gericht op vakinhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling. Leidinggevenden hebben via het Smart Dashboard in LearnLinq de mogelijkheid om de voortgang en resultaten te bekijken van hun medewerkers.

Grotere organisaties van vakanties, zoals Roompot Vakantieparken, Center Parcs, Landal Greenparks, De Krim, Beerze Bulten, De Leistert en  EuroParcs hebben de afgelopen maanden hun eigen LearnLinq omgevingen geïmplementeerd gekregen. Een leerzame tijd voor de HR-afdelingen en de implementatieconsultants: elke nieuwe klant was binnen één maand live met hun eigen leeromgeving! Dit vraagt een efficiënte en gedegen samenwerking, met een goed uitgewerkt implementatieplan.

Tellen we alle gebruikers binnen alle LearnLinq omgevingen op binnen de recreatiesector? Dan hebben we de afgelopen vier maanden meer dan 10.000 nieuwe gebruikers mogen verwelkomen.

De eerste ervaringen?

De gebruiksvriendelijkheid en moderne look & feel maakt “leren” binnen LearnLinq een feestje. Leren wordt dus leuk!

“We zijn al enkele jaren bezig met het trainen en opleiden van onze medewerkers. Wat heerlijk dat zij nu de gelegenheid hebben om zelf de regie te nemen op wat ze leren. We rollen trajecten voor ze uit, maar ze zijn ook nog in de gelegenheid om persoonlijke keuzes te maken, waardoor ze niet alleen als medewerker, maar ook als mens groeien. Mooi om te zien!”

Angelique Joosten

Manager Marketing & Sales
Recreatiepark De Leistert

“Ik krijg heel veel energie van de leuke reacties die we terugkrijgen van de collega’s die de online module hebben gezien. Vooral dat ze 24/7 zelf mogen kiezen uit onderwerpen zoals Mindfulness, Bierkennis of Office valt in de smaak. Onze interne vakspecifieke cursussen worden er ook echt beter van, er is zelfs een module voor afwassers . Echt een aanwinst!”

Mariska Pronk

Excellence Human Being Manager & Excellence Trainer
De Kennemer Duincampings

Kortom: de gebruiksvriendelijkheid, eenvoudig en slimme uitwerking van LearnLinq zorgt ervoor dat organisaties, van klein tot groot, binnen no time over hun eigen online Academy kunnen beschikken. Dé start dus, voor elke organisatie die nog niet over een leerplatform beschikt! Met onze heldere roadmap groei je als klant mee naar jouw leerplatform van de toekomst.

Meer weten? Neem contact met ons op.