3 november 2020 203 x bekeken

Klanten van Noordhoff krijgen korting op deze tool

Noordhoff Professional verwelkomt Easygenerator als preferred partner voor klanten die zelf e-learnings willen ontwikkelen. “Gecombineerd met LearnLinq is deze online tool dé manier om kennis bottom-up te ontsluiten om leren actueel te maken,” aldus Sander ter Heurne van Noordhoff.

“We zien het steeds vaker: klanten die aangeven dat ze zelf een e-learning willen maken,” aldus Sander. “Vooral organisaties in de retail, marketing en industrie zien dit als dé manier om leren laagdrempelig en actueel te maken. En die visie op leren deel ik volkomen. Actuele en toegespitste kennis haal je uit de organisatie in plaats van het top down te ontwikkelen.”

Sneller, actueler, goedkoper

Kasper Spiro, CEO van Easygenerator, beaamt dit. “De beste kennis zit bij medewerkers zelf. Zorgpersoneel dat aan het bed staat, horecamedewerkers die in de bediening lopen. Met Easygenerator kunnen deze mensen zelf content maken en zo hun kennis delen. Dat maakt e-learnings actueler. Bovendien haal je de traagheid uit het proces van content maken. Uit eigen ervaring weet ik hoe langzaam het gaat als de kennis van medewerker naar designer moet en vervolgens weer retour voor controle. Tegen de tijd dat de e-learning klaar is, is de content alweer verouderd. Zonde, ook van het geld!”

Koppelen

Sander: “Met Easygenerator kan iedereen aan de slag, zonder enige didactische kennis en zonder dat er eerst ingewikkelde software geïnstalleerd moet worden. Easygenerator is gebruiksvriendelijk, net zoals LearnLinq. Met weinig handelingen maak je goede e-learnings die je direct beschikbaar kunt stellen in je leermanagementsysteem. Daarmee is het simpelweg de beste auteurstool in de markt op dit moment. Combineer Easygenerator met LearnLinq en ontwikkel je eigen e-learning, breng het trainen van vaardigheden naar een hoger niveau, maak het aantonen van bevoegd en bekwaam personeel makkelijker of verrijk je onboardingsproces.”

Korting

Klanten van Noordhoff krijgen een mooie korting op Easygenerator. Sander: “En ze worden 100% ontzorgd: wij zorgen achter de schermen voor de koppeling tussen LearnLinq en Easygenerator.”

Zelf een e-learning maken? Makkelijker dan je denkt! Ontdek meer.

Benieuwd hoe jij met Easygenerator aan de slag kunt?
Neem contact met ons op!
Tags : ,