21 november 2016 137 x bekeken

Header learnlinq LMS

Tijd voor verandering, tijd voor Learnlinq!

Beste relatie, gewaardeerde klant,

Tijd voor verandering, tijd voor Learnlinq! De afgelopen periode is door L&M hard gewerkt aan een opvolger van Edumanager. Deze opvolger heeft de toepasselijke naam Learnlinq gekregen.

Met deze nieuwsbrief willen wij u informeren over de ontwikkelingen van Learnlinq.

Learnlinq linkt alle mogelijke leer- en ontwikkelactiviteiten aan elkaar en zorgt voor een effectieve afhandeling van de verschillende logistieke processen zodat (leer)doelen worden gerealiseerd, deadlines worden gehaald en het overzicht van alle activiteiten behouden blijft.

Natuurlijk zijn de uiterst krachtige functionaliteiten van Edumanager terug te vinden in Learnlinq. Veel van de functionaliteit die u herkent vanuit Edumanager is echter vereenvoudigd en verbeterd. Met als resultaat een uiterst krachtig, innovatief en modern nieuw systeem: Learnlinq.

Wij zijn er bijzonder trots op dat de inspanningen van de afgelopen jaren geleid hebben tot een systeem dat absoluut uniek is in zijn soort.

Met Learnlinq bent u klaar voor de toekomst!

Wij kijken nu al uit naar 2017, het jaar waarop Learnlinq beschikbaar komt voor bestaande en nieuwe klanten!

Met vriendelijke groet,
Rob van der Leer

L&M Software bv

nieuwsbrief

Waarom is Learnlinq ontwikkeld?

Het analyseren, organiseren, plannen, beheren en evalueren van alle leer- en ontwikkelactiviteiten in bedrijfsorganisaties is een uiterst complexe en tijdrovende bezigheid.

Vooral nu leerbronnen en leermiddelen op allerlei verschillende manieren, in allerlei verschillende vormen en in een grote diversiteit worden aangeboden. Het leren- en ontwikkelen van personen in bedrijfsorganisaties is het niveau van alleen “klassikaal leren” al geruime tijd geleden ontstegen.

Tegenwoordig moet het instrument “leren en ontwikkelen” op een efficiënte en effectieve manier worden ingezet om er zeker van te zijn dat de bedrijfsdoelstellingen worden gerealiseerd. Er wordt – naast het traditionele klassikale leren – gebruik gemaakt van een breed scala aan leersituaties en les- en leermiddelen zoals het gebruik van Online leren, YouTube en Social Media. En er wordt gebruik gemaakt van Smartphones en Tablets om toegang te krijgen tot de lesstof en het lesmateriaal.

Maar hoe houdt u zicht op al deze activiteiten en hoe kunt u naast het standaard aanbod ook maatwerk leerpaden aan groepen medewerkers en aan individuen aanbieden?

En u wilt natuurlijk op elk moment weten of de medewerkers van uw organisatie voldoen aan de eisen die in wet- en regelgeving zijn gesteld. Oftewel, zijn alle medewerkers compliant?

Learnlinq is ontwikkeld om er voor te zorgen dat u altijd – ook in complexe situaties-  “in control” bent zonder dat u ondergesneeuwd raakt in allerlei administratieve “rompslomp”. U kunt informatiebronnen overzien en tijdig leer- en ontwikkelactiviteiten aanbieden aan medewerkers die daarom vragen of verplicht zijn om daaraan deel te nemen.

Learnlinq maakt het leren en ontwikkelen in uw organisatie zowel voor de medewerkers, het management en uzelf weer leuk. Wat soms als een last werd gezien, wordt nu een lust, omdat u op een eenvoudige, efficiënte en effectieve wijze alle leer- en ontwikkelactiviteiten kunt monitoren en dus nooit voor verrassingen komt te staan.

E-learning LMS Learnlinq

Gebruiksgemak en een herkenbaar design van Google

Vrijwel iedereen is inmiddels gewend aan het gebruik van smartphones, browsers en tablets. Met Learnlinq hebben wij ervoor gekozen om aan te sluiten op deze ingeburgerde en geaccepteerde manier van werken. Wij hebben bij de ontwikkeling van Learnlinq gekozen voor het design van Google. Dat is dus bekend en het geeft een vertrouwd gevoel.

Door te kiezen voor deze bekende gebruikersinterface is de acceptatie om alle leer- en ontwikkelactiviteiten onder te brengen in Learnlinq aanzienlijk vergroot. En daarmee wordt ook de implementatietijd (en dus ook de implementatiekosten) substantieel verlaagd.

U kunt snel met Learnlinq aan de slag door gebruik te maken van de door L&M ontwikkelde instructievideo’s.

kwaliteitspaspoort-learnlinq LMS

 

Planning en roadmap

Vanaf begin 2017 kunnen wij Learnlinq live aan u demonstreren. Dan zijn ook de prijzen van het systeem bekend en kunnen we u informeren over de diensten die we rondom Learnlinq aanbieden.
In het tweede kwartaal van 2017 komt Learnlinq beschikbaar voor kleinere, nieuwe organisaties.

Direct daarna zal Learnlinq uitgebreid worden met conversieprogrammatuur waardoor u zonder problemen kunnen overstappen van Edumanager naar Learnlinq. Alle klanten krijgen de mogelijkheid om Learnlinq eerst uit te proberen en te bekijken.
Tevens zijn er dan ook koppelingen met relevante HR-systemen beschikbaar en is er voor zorginstellingen een koppeling met het PE Online systeem beschikbaar.

We nodigen u graag uit om in die periode tijd vrij te maken om nader kennis te maken met Learnlinq.
Uiteraard ontvangt u van ons tijdig bericht als de exacte planning bekend is. Hiervoor dient u zich wel in te schrijven op onze nieuwsbrief.

U kunt ook de Learnlinq website in de gaten houden.

Learnlinq is niet alleen software, het is een concept

Learnlinq is dus de naam van ons nieuwe product. Maar het gaat verder. Door onze historische en jarenlange ervaring binnen het vakgebied van opleiden en leren in bedrijfsorganisaties menen we dat we verder moesten kijken dan alleen de ontwikkeling van alleen software. Eigenlijk is de gedachte erachter heel simpel, we wilden investeren in het ontwikkelen van software die onze visie op het leren en ontwikkelen van mensen in bedrijfsorganisaties ondersteunt. En dat is gelukt!

Dat betekent dat we naast de laatste fase van de ontwikkeling van onze software ook volop bezig zijn om allerlei diensten en producten te ontwikkelen die een relatie hebben met ons nieuwe product. En het uitgangspunt is steeds: maak het de gebruikers van onze systemen gemakkelijker en eenvoudiger en dus plezieriger!

Inmiddels zijn we ook druk bezig met het organiseren van ons partnernetwerk. Via dit partnernetwerk wordt Learnlinq straks geleverd en geïmplementeerd. Wij zorgen ervoor dat de Learnlinq-partners aan onze kwaliteitseisen voldoen en dat onze systemen op een juiste wijze worden geïmplementeerd.

artboard-learnlinq