11 oktober 2019 133 x bekeken

Het van origine Franse Saint Gobain is onder meer groot geworden met het produceren van glas. Met vestigingen in meer dan 60 landen, wereldwijd meer dan 160.000 werknemers en een omzet van 40 miljard euro is Saint Gobain een invloedrijke organisatie. Saint Gobain kent vier divisies:

  • Innovatieve materialen, zoals vlakglasproducten, keramische materialen, slijpmiddelen en dergelijke
  • Bouw- en constructiematerialen, zoals glaswol, gegoten stalen pijpen
  • Distributie van bouwmaterialen
  • Verpakkingsmaterialen, zoals glazen flessen

De Nederlandse vestiging van Saint Gobain heeft gekozen voor het leerplatform LearnLinq om zo een efficiëntieslag te maken op het gebied van training en opleiding. Met LearnLinq kan de volledige cursusadministratie en planning voortaan centraal organiseren vanuit één systeem. Daarnaast biedt LearnLinq voor Saint Gobain ook de mogelijkheid om trainingen stapsgewijs te digitaliseren om zo blended leertrajecten mogelijk te maken.

Saint Gobain Nederland biedt haar medewerkers een nieuwe leerbeleving. Naast dat dit kansen biedt voor de persoonlijke ontwikkeling van medewerkers, werkt dit ook enorm stimulerend. Medewerkers worden uitgedaagd, in een uitnodigende leeromgeving, om het beste uit zichzelf te halen. Een mooie stap die is gezet door deze organisatie.