LearnLinq & ZorgPad Professional

In no time aan de slag

Positieve impuls leercultuur

Stimuleert eigen regie

Meer weten?

Vraag inspiratiemagazine aan

Laat je inspireren door verhalen over leren en ontwikkelen in de praktijk. En vraag nu het fonkelnieuwe online magazine boordevol praktijkervaringen, tips en inspiratie aan.

Meld je aan voor het webinar

Maak laagdrempelig kennis met de combinatie van LearnLinq en ZorgPad in ons webinar. In 45 minuten tijd maak je kennis met het leerplatform, geven we een korte demonstratie en geven we je tips vanuit de praktijk. Doe je mee op 17 september 2020 van 14.00-14.45 uur?

LearnLinq: Eigentijds en herkenbaar

LearnLinq is een (fris en) herkenbaar vormgegeven leerplatform voor het beheer van alle leeractiviteiten en trainingen binnen je organisatie. Medewerkers starten direct met leren en managers hebben inzicht in de voortgang en resultaten. Met LearnLinq organiseer je zonder moeite je volledige planning.

ZorgPad: Voor elke leerbehoefte

ZorgPad Professional biedt online bij- en nascholing voor zorgprofessionals. Medewerkers houden hun vakkennis en vaardigheden gemakkelijk bij én nemen zelf de regie in het leren. ZorgPad heeft een zeer uitgebreide bibliotheek met meer dan 350 flexibele leerpaden! Zo blijven je medewerkers bevoegd en bekwaam.

Inspiratieverhaal uit de praktijk

‘EnvidaLeert! Van opleidingsfabriek naar ontwikkelbedrijf’

Onlangs lanceerde Envida, wijk- en verpleegzorgorganisatie in Maastricht en Heuvelland, EnvidaLeert! Envida combineert LearnLinq met ZorgPad Professional, AskMe en Good Habitz. Guido Sauren, HR-directeur van Envida: “Met dit brede pakket komen we tegemoet aan verschillende wensen en ontwikkelbehoeften. De één leert het liefst via filmpjes, de ander via leerpaden. Medewerkers kunnen leren op de werkplek of gewoon thuis. Wij geloven in een integrale aanpak die medewerkers de gelegenheid geeft informatie tot zich te nemen op een manier die bij hen én de werksituatie past.”

Deze klanten gingen je voor