E-learning ontwikkelen met Easygenerator!

Easygenerator is een gebruiksvriendelijke auteurstool, waarmee je in een mum van tijd interactieve e-learnings creëert. Gecombineerd met LearnLinq is deze online tool dé manier om kennis bottom-up te ontsluiten om leren actueel te maken. Bestel je EasyGenerator via LearnLinq? Dan ontvang je ook nog eens een aantrekkelijke korting van 40%.

Hoe het werkt?

Je kunt direct in de cloud zelf beginnen met het bouwen van content pagina’s, definiëren van leerdoelen en maken van testvragen en toetsen. Design de cursus vervolgens naar je eigen huisstijl en publiceer de cursus direct in de geïntegreerde SCORM player, naar LearnLinq of in ieder ander LMS.

Start vandaag nog!

Gebruiksvriendelijkheid

In alle functionaliteiten in de auteurssoftware is rekening gehouden dat alles overzichtelijk en helder is zodat je er volledig zelfstandig mee kunt werken.

 

Smart templates

De kant en klare LearnLinq templates zorgen er voor dat je alleen nog maar de gewenste leerelementen hoeft te selecteren, tekst aan toe te voegen en Easygenerator doet de rest.

Hergebruik

Bespaar tijd en geld en kopieer eenvoudig bestaande elementen naar een nieuwe cursus.

Publiceren

Met Easygenerator kun je jouw afgeronde cursussen direct publiceren voor elk device. Dit kan eenvoudig via een websitelink, HTML 5 of je downloadt de cursus als SCORM en plaats deze in jouw eigen LMS.

Cloud

Net als Learnlinq is Easygenerator volledig in de cloud zodat je overal kunt werken aan jouw content en zelf geen omkijken heeft naar de techniek, beheer en updates.

Voortgang

Easygenerator monitort de voortgang van de deelnemers zodat je altijd inzicht hebt wie welke cursus heeft afgerond en met welke score.

Prijzen

Pro

1 auteur

15 cursussen

250 cursisten

€83 per maand

of €990 per jaar

Team

5 auteurs

Onbeperkt aantal cursussen

Onbeperkt aantal cursisten

€413 per maand

of €4950 per jaar

Met Easygenerator kan iedereen aan de slag, zonder enige didactische kennis en zonder dat er eerst ingewikkelde software geïnstalleerd moet worden.

Sander ter Heurne, Noordhoff

Lees meer

Benieuwd hoe jij met Easygenerator aan de slag kunt?