Persoonlijke ontwikkeling met GoodHabitz

Ontsluit de toegankelijke online trainingen van GoodHabitz via LearnLinq. Met GoodHabitz maak je leren net zo leuk als series kijken, likes uitdelen en doelpunten scoren. Fun is de basis! GoodHabitz motiveert medewerkers om zichzelf te blijven ontwikkelen. Op eigen initiatief en op de manier die bij jouw medewerkers past. Afhankelijk van je situatie ontvang je via LearnLinq 20% korting op een GoodHabitz pakket.

Welke trainingen biedt GoodHabitz aan?

Het aanbod van GoodHabitz bestaat uit bijna 150 e-learning trainingen verdeeld over 9 categorieën. Van Digitale en Commerciële vaardigen tot Persoonlijke Kracht en Veiligheid en Gezondheid. Stuk voor stuk interessante trainingen ter afwisseling op de bedrijfs-gerelateerde en inhoudelijke werkzaamheden van jouw medewerkers. Benieuwd naar het volledige aanbod? Ontdek alle e-learning trainingen op de website van GoodHabitz.

Hoe het werkt?

Het werkt op dezelfde manier als de andere e-learnings in jouw LearnLinq omgeving. Je kiest een pakket van GoodHabitz passend bij de grootte van jouw organisatie. De e-learning trainingen in dit pakket voeg je eenvoudig toe aan jouw LearnLinq platform en kun je voorzien van de headers van GoodHabitz.

Waarom GoodHabitz?

Fun als basis voor intrinsieke motivatie

Fun vormt de basis van alle online trainingen. GoodHabitz motiveert jouw medewerkers om zichzelf te blijven ontwikkelen.

Leer effectief op je eigen manier

Als je leert op een manier die echt bij je past, blijft niet alleen de inhoud beter hangen. Je brengt het ook sneller in de praktijk en raakt gemotiveerd om nog veel meer te leren. Elke leerstijl is in de GoodHabitz trainingen geïntegreerd.

Digitale opleider

Digitaal is echt onderdeel van het DNA van GoodHabitz. En dat merk je direct aan de kwaliteit van de trainingen, die ze 100% inhouse maken volgens een didactisch model.

Een succesvolle leercultuur

Sommige mensen hebben een zetje nodig om zichzelf te ontwikkelen. GoodHabitz helpt! Van de beste online trainingen en coaching tot een unieke aanpak op individueel, team- en organisatieniveau.

Frisse kijk op leren

De leermethodes zijn volledig afgestemd op hoe jouw medewerkers hun tijd graag besteden. Geen saaie trainingen en lange lappen tekst, maar behapbare en inspirerende content voor iedereen.

Een vaste lage prijs

Een vaste prijs voor onbeperkt leren voor iedereen in jouw organisatie. Ook alle extra’s zoals coaching, krijg je er gratis bij. Op de website van GoodHabitz lees je meer over de pakketten en prijzen.

Benieuwd hoe jij met GoodHabitz aan de slag kunt?