6 september 2016 27 x bekeken

Wat betekent Learnlinq voor u als administratief medewerker?

De meeste Learning Management Systemen zijn vrij passief van aard. Dat betekent dat u veel zelf moet organiseren en veel in de gaten moet houden. De cursusadministratie van een (grote) organisatie kan complex zijn.

Veel voorkomende organisatorische problemen zijn bijvoorbeeld: hoeveel BHV’ers krijg ik dit jaar? Hoeveel sessies moet ik organiseren voor mijn Voorbehouden en Risicovolle handelingen? Hoeveel en welke medewerkers zijn momenteel niet bevoegd of bekwaam voor hun functie? Hoe gaat het met de uitrol van onze nieuwe e-learning modules?

Bij Learnlinq heeft u dat probleem niet meer. In Learnlinq is een leerpad op unieke wijze gecombineerd met de logistieke afhandeling daarvan. Of dat nu een simpel, eenmalig lesmoment is, of een zeer uitgebreid leertraject voor honderden medewerkers dat maanden in beslag neemt.

Learnlinq zorgt ervoor dat veel automatisch voor u wordt geregeld. Learnlinq informeert de juiste personen tijdig en zal op het juiste moment actie ondernemen.

De Learnlinq Forecast geeft u informatie over het aantal te plannen klassikale lesmomenten en Learnlinq zorgt ervoor dat medewerkers hiervoor worden ingeschreven. Voor online leermodules (zoals e-learning of digitale toetsen) zorgt het systeem ervoor dat de cursisten op het juiste moment worden voorzien van het juiste lesmateriaal. Vanzelfsprekend kunnen klassikale lesmomenten worden gecombineerd met e-learning en andere online leerobjecten.

Op die manier werkt u bijzonder efficiënt en zorgt het systeem ervoor dat iedereen tijdig is opgeleid of gekwalificeerd is (en blijft).

De rol van administratief medewerker verandert daardoor naar ‘Organiser’ van processen en logistiek. Het systeem handelt alles automatisch voor u af, toont de voortgang, en daar waar nodig kunt u ingrijpen of dingen wijzigen. Hierdoor wordt het organiseren en realiseren van het opleidingsplan van uw organisatie een eenvoudige taak. Ook als het om duizenden medewerkers gaat.

Wilt u meer weten over de unieke werkwijze van Learnlinq? Neem dan contact met ons op.