Een product van Noordhoff

LearnLinq is een product van Noordhoff Professional. Ons verhaal? Wie werkt, leert. En wie leert, die groeit. Zo ontwikkel je jezelf continu, als persoon en als professional. Wanneer je even iets opzoekt, tijdens je dagelijkse werk. Als je een uurtje pakt om iets uit te zoeken. En als je de tijd neemt voor een training om je kennis te verdiepen of te verbreden.

Noordhoff brengt kennis dichtbij. Voor professionals en organisaties die efficiënt en veilig willen werken. Samen met onze klanten ontwikkelen wij digitale werkplekondersteuning en slimme, persoonlijke leertechnologie. Zodat jij iedere dag kunt werken, leren én groeien op een manier die bij jou past.

Noordhoff. Brengt je verder

Een leerplatform waar je blij van wordt!

LearnLinq is ontwikkeld op basis van de meest moderne technische inzichten en is er veel aandacht besteed aan de gebruikersinterface. Hierdoor doet het systeem wat je er van verwacht en heb je geen last van de achterliggende techniek, alleen maar gemak! Kortom, een LMS waar je blij van wordt!

LearnLinq als learning hub

LearnLinq biedt in samenwerking met onderstaande leeroplossingen en tools een holistische oplossing voor leren voor zorgprofessionals. (Kijk voor meer informatie over elke afzonderlijke leeroplossing op de website of vraag je contactpersoon bij Noordhoff om meer informatie.)


ZorgPad Professional: leerpaden voor de zorg
ZorgPad Professional is e-learning voor zorgprofessionals. De geaccrediteerde content wordt centraal (in de cloud) ontwikkeld en beheerd. Alle ZorgPad Professional content is opgedeeld in kleine bouwstenen die je aan elkaar kunt koppelen tot leerpaden voor je klaar, die al samengesteld zijn, maar met de arrangeertool kun je als organisatie zelf leerpaden aanpassen aan je persoonlijke behoefte of je kunt ze helemaal zelf samenstellen. Ook kun je eigengemaakte content toevoegen.

Het toetsen van vaardigheden en gedrag met de Assessor (WPA)
Voor het toetsen van vaardigheden en gedrag (bijvoorbeeld bij de uitvoering van voorbehouden handelingen) is de Noordhoff Assessor beschikbaar. Hiermee kunnen bijvoorbeeld de assessments van Vilans-protocollen in de VVT worden afgenomen. De resultaten worden via LTI automatisch teruggekoppeld aan de rapportagemodule in het LMS.

Tool voor performance support: AskMe
AskMe is een digitale assistent voor medewerkers op de werkvloer. In drie stappen bereiken professionals via laptop, COW, tablet of smartphone de gevalideerde informatie die ze op dat moment zoeken. De taakgerichte content bestaat uit veel beeld, video en korte stukjes tekst. Daarnaast kunnen zorgprofessionals via AskMe zelf hun kennis kunnen delen. Door taken en routines in korte checklists, filmpjes of afbeeldingen vast te leggen, kan performance support fungeren als collectief werkgeheugen van teams. Op deze manier is alle inhoud relevant, makkelijk aanpasbaar én kan het team verantwoordelijkheid nemen voor de inrichting en het onderhoud.

Auteurstool: Easygenerator
Ontwikkelt jouw organisatie zelf e-learning, dan raden wij Easygenerator aan als auteurstool in LearnLinq. Met deze tool kunnen subject matter experts en L&D professionals eenvoudig kennis delen binnen de organisatie: je kunt trainingsmateriaal, werkinstructies, onboardingprogramma’s en leerdoelen gemakkelijk omzetten in interactieve e-learnings. Daarbij bepaal je zelf de inhoud, structuur én vormgeving met behulp van templates en sjablonen. Ook kun je je eigen oefen- en testvragen creëren en de voortgang en resultaten bekijken. Lees meer

Videoleren met Mediasite
Noordhoff werkt samen met SonicFoundry voor het zorgvuldig opnemen, beheren en distribueren van videomateriaal. De tool Mediasite regelt het gehele en optimaal beveiligde beheer van videocontent, van volledig opgenomen lessen tot mini-clips van 7 seconden. Deze videobronnen kunnen door alle onderdelen die gekoppeld zijn aan het leerplatform, gebruikt worden. Wijzigt een videobron, dan is deze wijziging meteen op alle deelplatformen doorgevoerd. N.B. Het is ook mogelijk een platform van een andere leverancier in te zetten voor het beheer van uw videomateriaal, maar dan hangt de mate waarin een en ander naadloos met elkaar samenwerkt af van het betreffende videoplatform.

Integratie met kwaliteitssystemen via iProva
iProva is in de zorg het meest gebruikte systeem voor het beheer van kwaliteits- en veiligheidsdocumenten, zoals protocollen of VIM-meldingen. LearnLinq roept de brondocumenten aan vanuit iDocument. Als de protocol-informatie dient als referentiebron of als er VIM-meldingen zijn, dan betekent dit dat er een leervraag is. Dankzij de integratie met LearnLinq kan deze leervraag direct doorgezet worden naar een L&D afdeling, die het item kan verwerken in een leerpad.

Toetsing van kennis en inzichten: iQualify
iQualify is het toetssysteem dat onder meer gebruikt wordt voor de eindtoetsen in de e-learning modules van ZorgPad Professional. Deze toetsen bevinden zich niet in de e-learning leerpaden, maar werken er naadloos mee samen. Daardoor is iQualify in te zetten als toetssysteem om zelf toetsen te ontwikkelen, aan te passen en aan te bieden.

API-koppeling voor social learning
Social learning vindt nu nog bijna altijd plaats buiten het LMS – bijvoorbeeld via sociale intranet-toepassingen. Via de krachtige API-schil van LearnLinq kan jullie platform voor kennisdeling, community-vorming en overige interactie worden gekoppeld aan het leerplatform.

LearnLinq Connect koppelt met andere bedrijfssystemen
Ook andere bedrijfssystemen worden optimaal ondersteund. Zoals de koppeling van medewerkersgegevens uit het HR- systeem of resultaatgegevens uit LearnLinq die getoond kunnen worden in Business Intelligence systemen. Via LearnLinq Connect wordt het ook mogelijk om bijvoorbeeld de bevoegd/bekwaam-status informatie te koppelen aan het gebruik van medische apparatuur of hulpmiddelen (bijvoorbeeld via Ultimo, waarin gegevens m.b.t. gebruik van medische apparatuur worden bijgehouden). Ook kun je hierbij denken aan het synchroniseren van opleidingsroosters en werkroosters.

Persoonlijke ontwikkeling met GoodHabitz
Ontsluit de toegankelijke online trainingen van GoodHabitz via LearnLinq en inspireer je medewerkers! Van het opfrissen van de Nederlandse taal tot een basis in Excel en het verbeteren van digitale vaardigheden: je kunt de ruime diversiteit aan eigentijdse e-learning van GoodHabitz eenvoudig toevoegen aan je LearnLinq platform. Lees meer

Bekijk ook onze andere digitale leeroplossingen