Verfrissend en gebruiksvriendelijk

We maken gebruik van ruim 20 jaar ervaring met leermanagementsystemen en de vele co-creatieprojecten die we met verschillende klanten hebben mogen doen. Met de nieuwste technologie waarop het leerplatform is gebouwd, is LearnLinq eigentijds, verfrissend en heel gebruiksvriendelijk.

Waarom LearnLinq?

Omdat ‘leren’ al lang niet meer op zichzelf staat en we nieuwe antwoorden moeten hebben op de vragen van nu… Omdat we weten dat iedereen zich effectiever ontwikkelt als wat je leert aansluit op de context van je werk… Omdat een leermanagementsysteem veel meer moet kunnen dan alleen ‘het managen van leren’… En omdat we niet anders willen dan dat alle systemen onderling informatie uitwisselen, om ons zo goed mogelijk te ondersteunen. Meer weten? We vertellen je graag meer over onze visie op leren.

Compleet ingericht leerplatform

Een geïntegreerd platform, waar alle oplossingen (technologie én content) van Noordhoff Professional naadloos met elkaar samenwerken. Kijk hier bijvoorbeeld wat dat oplevert in de zorg.

Daarnaast kun je ook denken aan allerlei andere processen en systemen, zoals het HR systeem, roostersystemen, EPDs, iProva of PE-online, waarmee LearnLinq naadloos integreert. Vanzelfsprekend zijn er links met Business Intelligence tools en andere managementinformatie. Download onze visie op leren en leerplatformen voor meer informatie.

Een verbindend leer-ecosysteem

LearnLinq is dus meer dan een platform. Het is de oplossing voor de toekomst, waarin alles dat te maken heeft met deskundigheid, kwaliteit en veiligheid bij elkaar komt. Naadloos kun je van de ene applicatie naar de andere – je merkt het niet, want alles staat met elkaar in verbinding.

Zo kies je het juiste leermanagementsysteem

Verleng je het contract met de huidige leverancier of kies je voor een ander leerplatform? Consultant Saskia vertelt je hoe je goed voorbereid de markt verkent, zodat je de juiste keuze kunt maken.

Lees meer

Ontdek onze visie op leren en leerplatformen

In de wereld van nu moeten medewerkers zich continu blijven bijscholen om hun kennis op peil te houden, maar hoe creëer je een LearnLing Experience in jouw organisatie? We vertellen je graag onze op leren.

Lees meer

Overstappen op LearnLinq – zó pakte Allerzorg dit aan

Wat komt er kijken bij een overstap naar LearnLinq? Allerzorg neemt je graag mee in dit complexe project. En geeft een aantal tips voor de implementatie van een nieuwe leermanagementsysteem.

Lees meer

Meer weten over overstappen?

Overweeg je de overstap te maken naar LearnLinq? We kunnen ons goed voorstellen dat je benieuwd bent hoe dat in z’n werk zou gaan. Want het heeft nogal wat impact – veranderen van leerplatform doe je niet dagelijks. In de brochure ‘Zorgeloos overstappen’ geven we je daarom meer informatie over hoe we je daarin kunnen begeleiden en waar je onder andere aan moet denken bij zo’n project.